Den gamle Rønne 50x50  solgt

Baggrund

Jeg har gennem seks år uddannet mig på Københavns Kunstskole v/ billedhugger Ole Bunton, i klassisk modellering og i studiet af menneskekroppen.

Har gennem mange år modtaget undervisning på diverse Kunsthøjskoler i landet.

Har modtaget tegneundervisning på Glyptoteket v/Asbjørn Jacobsen. Har i mange perioder studeret og tegnet på Den Kgl. Gipsafstøbning, som jo har en enestående samling af klassiske skulpturer.

Har fremstillet de første 7 af mine bronceskulpturer efter cire perdu metoden på Rådvad Broncestøberi v/Steffen Lüttge og Peter Hesk Møller.

Efter nogle års pause i bronzefremstillingen, har jeg i 2004 genoptaget det, men denne gang er de sandstøbte. D.v.s. at de typisk er fremstillet massive, i modsætning til cire perdu metoden, som er hulstøbte!

Er autodidakt keramiker siden 1979, med et ½ års ophold på pottemagerskolen i Sønderborg på Als i 1995.

Har udstillet siden 1986, bl.a. på Farver Hammers Gård , Palæet / Palæfløjen, Scandic Hotel i Roskilde, Gallerie Gl. Strand i København, Helligåndshuset i København, Sorø Amtsgård, Ridehuset på Gisselfeld, i Brøndsalen på Frb. med FUGA, samt på flere censurerede udstillinger bl.a. “Roskilde Åben”. Var også med i Roskilde “Åbne Rum 2000”.

Har solgt skulpturer til Roskilde kommune, Ramsø Kommune, Gadstrup Kirke,Gadstrup skole, Sorø Amtsgård, Plejehjemmet Toftehøjen i Viby, Hyundai i Roskilde mm.

Jeg arbejder i mange materialer: stentøj – ­ gips ­- beton – fiberbeton -bronze samt træ.

Acryl Maleri : Jeg har gennem mange år modtaget undervisning på Kunsthøjskoler samt privatundervisning. Er først begyndt at udstille mine malerier i 2006.

Jeg er medlem af